HTML

Lovas Lajos írói blogja

Ezen a blogon szeretném bemutatni az írásaimat, regényeimet, azt, hogy éppen min dolgozom, és persze írkálni.

Friss topikok

Linkblog

Csemegedomb

2009.11.17. 13:51 Lovas Lajos

Jucival (mindjárt hét éves) kutyát sétáltattunk, Cipót (négy és fél hónapos magyar vizsla).

A rét végében található a Csemegedomb. Úgy gondoltuk, Cipó így tekint a trágyadombra, amelyet nap-mint-nap gyarapít az egyik helyi lovarda. Cipót nem lehet lebeszélni róla, hogy föl ne fusson a Csemegedomb tetejére, és ugyan elég sokat kiabálunk neki, hogy "fúj-fúj", néha csak csemegézik egyet belőle. Juci szerint ez undorító, Bencus (majdnem tíz éves) szerint is. Szerintem (negyvenkét éves) érthető, de nem támogatott.

Tegnap Cipóval egyedül sétáltam, és ahogy a pataktól visszafelé gyalogoltunk (Cipó ide-oda futva gyalogolt:)) a Csemegedomb felé, egyszercsak megjelent a rét másik végén egy kocsi. Cipó állva megmerevedett, és figyelt. A levegőbe szimatolt. A kocsit két óriási kutya húzta, rajta rengeteg csemege. Cipó figyelte, ahogy közelednek. Leült és szimatolt. Végül megálltak, úgy hetven méterre tőlünk a Csemegedombnál, és a két ember elkezdte a dombra villázni a csemegét. Cipó szimatolt. A két óriási kutya is észrevett minket, és idegesen dobogott a lábával, fejét kapkodta, és hülye hangon ugatni kezdett. Cipó elbizonytalanodott, mögém lépdelt, és így szimatolt tovább. Elvégre is én vagyok a testőre.

 

1 komment

Címkék: csemege trágyadomb magyar vizsla lovas lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaslajos.blog.hu/api/trackback/id/tr811531753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regénytár · http://www.regenytar.hu 2009.11.20. 13:35:43

Hamarosan elkészül a regénytár új dizájnja, és remélem, hogy viszontláthatom majd rajta ennek a blognak a linkjét. :)
süti beállítások módosítása