HTML

Lovas Lajos írói blogja

Ezen a blogon szeretném bemutatni az írásaimat, regényeimet, azt, hogy éppen min dolgozom, és persze írkálni.

Friss topikok

Linkblog

Új novellám a Galaktikában

2009.11.05. 17:26 Lovas Lajos

Őrangyalok című novellám megjelent a novemberi Galaktikában.

A gyerekeim biztatására írtam, és mivel szerepelnek is benne, tulajdonképpen ők verték ki belőlem. Az elejét éjjel írtam, a többit pedig egy vasárnap délután, amikor felolvastam nekik a róluk szóló részt. Két oldalról bekerítettek, és ilyesféleképpen biztattak: - Na, gyerük apa, írjad már! - Időnként felolvastam nekik egy-egy újabb bekezdést, és addig nem hagytak békén, amíg be nem fejeztem.

Másnap bevittem a Galaktikába, egy hét múlva megkérdeztem Németh Attila irodalmi szerkesztőt telefonon, aki valami ilyesmit mondott: "Ja, nem mondtam volna? Még aznap elolvastam ebéd közben, és meg is vettem..."

2 komment

Címkék: gyerek humor regény novella irodalom dinoszaurusz lovas díj lajos szatíra péter sci fi németh felsőbbrendű galaktika zsoldos őrangyalok

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaslajos.blog.hu/api/trackback/id/tr231502959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kruppa Marci 2009.12.01. 13:00:52

Na sikerult beszereznem, es elolvasnom ezt a novellad. Jokat mulattam, es eszembe jutott, hogy a Monty Python repulo cirkuszat meg mindig nem vettem at:)
Kivancsian varom a kovetkezo novellakat, meg igyekszem a regenyeidbol is beszerezni, mert azt meg nem sikerult, es jo lenne hosszabb lelegzetueket is elolvasni.

Lovas Lajos 2010.01.17. 21:34:09

Szia Marci!
Elvileg Alexandra online-on még rendelhetsz, máshol elfogyott. A MP-t pótolnod kell, mert beírok egyet!
süti beállítások módosítása